Ο Πάνος Σκουρλέτης νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πάνος Σκουρλέτης νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Πάνο Σκουρλέτη πρότεινε για γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το απόγευμα της Δευτέρας.

Η μετακόμιση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη από την κυβέρνηση στο κόμμα, ανοίγει τον δρόμο για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό που αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη βδομάδα και πριν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική ετοιμότητα απευθύνοντας πρόσκληση  προς την κοινωνία που μέσα από τα ψηφοδέλτια του κόμματος να αναδείξει προσωπικότητες και συλλογικότητες που θα μοιράζονται την αγωνία για την συγκρότηση μιας μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας  με στόχο την εμπέδωση των μεγάλων αλλαγών.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέφυγε να επιτεθεί στην Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της, απαντώντας στην συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης στην πρώτη του τοποθέτηση, επεσήμανε την ανάγκη της κοινωνίας και των εργαζομένων για εμβάθυνση και ανανέωση.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας επί 144 ψηφισάντων ο Πάνος Σκουρλέτης έλαβε 126 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 18 λευκά κι εξελέγη νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής τυ ΣΥΡΙΖΑ. /ΙΒΝΑ