Η βουλευτής της αλβανικής αντιπολίτευση Hajdari δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί από την εντολή της

Η βουλευτής της αλβανικής αντιπολίτευση Hajdari δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί από την εντολή της

H βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Rudina Hajdari, δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει την κοινοβουλευτική εντολή της. Παρόλο που υπήρξαν σχετικές φήμες, η βουλευτής το επιβεβαίωσε δημόσια χθες σε συνέντευξη για τη φωνή της Αμερικής. “Νομίζω ότι το Κοινοβούλιο λειτουργεί ως πηγή οξυγόνου στη δημοκρατία στη χώρα και στα πολιτικά κόμματα.

Αυτός είναι ο τόπος όπου εκπροσωπούμε τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η παραμονή στο κοινοβούλιο θα είναι η καλύτερη απόφαση και το καλύτερο για το μέλλον της Αλβανίας», δήλωση.

Η Hajdari είπε επίσης ότι έβαλε την Αλβανία πάνω από το κόμμα και ότι δεν μπορεί να απορρίψει τις συμβουλές που έδωσαν οι ΗΠΑ και η ΕΕ ότι η χώρα ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με την ίδια, η απόφαση να μποϋκοτάρει το κοινοβούλιο θα δυσκολέψει απλώς την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Η Hajdari απηύθυνε  επίσης μήνυμα προς τους αξιωματούχους του Δημοκρατικού Κόμματος. «Θα ήθελα να υπενθυμίσω στο DP ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποβάλλει τους ανθρώπους από αυτό το κόμμα. Αυτό συνέβη με τον πατέρα μου δύο φορές και σε αμφότερες τις περιπτώσεις μετάνιωσαν γι’ αυτή τους την απόφαση. Πρέπει να είμαστε πολύ ώριμοι πριν λάβουμε αυτές τις αποφάσεις», υπογράμμισε./ibna